Pane di Genzano - webwinkelwindhond

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Pane di Genzano

Recepten > Brood

Ingrediënten:

·         500 gram bloem van goede kwaliteit
·         10 gram zout
·         150 gram desem
·         350 milliliter water

Bereidingswijze:

Kneed van alle ingrediënten een soepel deeg. Laat het deeg een half uur rusten in een plastic bak die u van tevoren hebt ingevet met olie. Zet de plastic bak daarna 16 tot 24 uur in de koelkast.
Haal het deeg uit de plastic bak en vorm het direct in de gewenste vorm. Leg het op een ingevette bakplaat, dek af met plasticfolie en laat het nog eens 2 uur rusten.
Verwarm de oven voor op 260 ⁰C. Zet het brood in de oven, verlaag de oventemperatuur tot 230 ⁰C en bak het brood in ongeveer 45 minuten gaar.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu